Arena Run 2016!

Hej!

Då har man sprungit Arena Run i Friends Arena i Stockholm. Det var första året som loppet arrangerades. Loppet var 5 km långt med 23 hinder som man skulle hoppa, krypa eller klättra över/under. Alla hinder var på själva arenaplanen och löpningen var i, under och runt arenan. In på läktarna, upp och ner för trappor. Ja det var riktigt tuffa 5 km.

DSCN0067
DSCN0074
DSCN0086
DSCN0106
DSCN0116
DSCN0118
DSCN0119
DSCN0132
DSCN0155
DSCN0059
IMG_8350

När jag först läste om loppet och alla hinder så lät det grymt svårt. Och jag funderade länge på om jag verkligen skulle klara av loppet. De fyra ambassadörerna som kommit på hindren har själva deltagit i tuffa tävlingar.

När vi väl var på plats och kikade ut över arenan såg det ut som en barnlek! Jag undrade hur deltagarna kunde vara svettiga när de gick i mål för det såg inte jobbigt ut alls. MEN! Jag kan säga det, loppet var grymt jobbigt och jag var helt slutkörd när jag gick i mål.

Det var startrupper som startade från kl 13.00 till kl 16.00 varje halvtimma. Min start var 15.30 och jag sprang näst intill solo hela vägen. Det var skönt att slippa trängas med massa andra deltagare och jag hade nästan alla hinder för mig själv. Det var bra det för jag är inte den smidigaste personen att ta mig över/under hinder. Så när jag sprang om många på löpningen var de nästan hack i häl vid hindren sen.

Idag är man mör i hela kroppen. Skön känsla! Och så stolt över mig själv att jag faktiskt klarade alla hinder! Ett lopp jag rekommenderar!

Kram / Emelie

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *