Powerwalk

Promenader – 6km!

Hej!

Nu har jag varit ute på promenad både i måndags och tisdags. Samma runda på 6 kilometer båda dagarna. Sjukgymnasten säger att mitt onda knä inte läker utav vila utan jag måste röra på mig i den mån det går. Jag ska möta smärtan och inte låta den ta över. Ikväll tänkte jag prova att ”jogga” några meter och förhoppningsvis kommer de att gå hur bra som helst. Kämpa!

IMG_0661

Barnens Trädgård i Karlslund!

Hej!

Igår promenerade vi genom Barnens Trädgård i Karlslund. Termometern visade +23 grader och solen lyste så fint. Det blev en underbar kvällspromenad i sommarvärmen. Vi hittade ett par roliga stolar i Barnens trädgård, jätte-stolar. Man fick klättra för att komma upp och väl uppe på stolen fick man nästan höjdskräck. Här skulle man ha en picknick på sommaren med något gott att äta. Supermysigt ställe!

IMG_0452

Powerwalk innan jobb!

Hej!

Idag jobbar jag eftermiddag och hade bestämt mig för en tvätt- och städdag innan jobbet. Men det var så soligt och fint ute så jag ändrade min plan och tog en powerwalk istället. Man kan ju inte hålla sig inomhus när det är sol och +12 grader. Dessutom visar det regn hela helgen så det gäller att passa på att njuta av solen!

Trevlig helg! Kram / Emelie

IMG_9584

IMG_9579

IMG_9576

Bilderna är tagna i Karlslund.