Jag har vunnit!

Hej!

Jag har vunnit på lotto! Nästan alla fall. Jag har vunnit en tävling på Instagram. En tävling som XXL Sport och Vildmark hade i samarbete med Nocco! Det man skulle göra för att delta i tävlingen var att posta en bild på sin favorit Nocco. Jag postade en bild på min favorit, Nocco päron, och vann ett startbevis till Arena Run i Stockholm nu på lördag.

Jag har aldrig varit med i en tävling på Instagram tidigare men tänkte att detta är ett lopp jag inte skulle köpa en biljett till men att det hade varit en tuff utmaning att vara med. Och nu sitter jag här med ett startnummer! WOW! En utmaning man inte tackar nej till. Nu är jag taggad till tusen!

IMG_4323
Vinnarbilden!

Hoppas vi ses där! Kram / Emelie

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *