Kilsbergen Trailrun 2015!

Hej! Idag har vi deltagit i Kilsbergen TrailrunEtt lopp som är 14 km långt genom skogen och terrängen i Ånnaboda med start och mål vid Ånnabodasjön. Det var riktigt dassigt väder när vi åkte dit. Regn, dimma och rusk men vad gör det när man har något roligt att se fram emot. Det var mitt första traillopp jag deltagit i och jag säger bara det, så himla kul! Det var riktigt riktigt roligt.

IMG_6627
Vyn ifrån bilen när vi anlände. Dock lättade dimman skapligt fort men regnet var där för att stanna mer eller mindre.
IMG_6594
Lyckorus efter loppet. Hade en så himla skön känsla i kroppen. Äntligen är man tillbaka i joggingskorna och mår bra. Plus att det var ett så härligt lopp att springa.

Det var fina leder genom skogen men jösses vad lerigt det var på vissa ställen. Det gällde att ta det lugnt. Jag hade på mig ”vanliga” joggingskor så jag kände det att jag tar det säkra före det osäkra och springer med försiktighet. Man vet aldrig hur halt det kan vara på rötter och stenar. Såg några som ramlade omkull men det var ingen fara med dom. Och i nedförsbackar, jag vad ska man säga, det var så lerigt så att det kändes som att man åkte slalom ner.

Sista men inte minst så skulle man springa uppför storstenshöjden. Oh jisses vad brant den backen är. Det är inget man tänker på när man åker slalom nedför. Men ack så kul!
IMG_6609
IMG_6624
Ni ser hur lerig man blev!

Här ser ni rundan och min tid!

Bra snitslat och välordnat lopp med funktionärer efter banan. Tummen upp! Ser fram emot nästa år.

Kram / Emelie

  1 comment for “Kilsbergen Trailrun 2015!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *