Längdskidor på Gustavsvik golfbana i Örebro!

Hej! Allt bra där ute i stugorna? Här inne är det varmt och skönt men ute är det kring -15 grader eller mer. Så det har inte blivit någon utomhusaktivitet på ett tag. Det har varit för kallt för att man ska kunna njuta av bara en promenad. Det gör till och med ont att andas ute. Men nu ska det bli lite mildare och ligga runt -10. Det är helt okej.

De senaste dagarna har jag haft en sådan träningsvärk som aldrig har gått över. Vi åkte som sagt längdskidor två dagar i rad och det satte sina spår. Efter första passet längdskidor kände jag inte av någon träningsvärk, inte efter andra passet heller men när jag vaknade upp tredje dagen kunde jag knappt röra mig. Fruktansvärd träningsvärk i ljumskarna och i höften på något konstigt sätt. Så det har varit perfekt att få vila bort träningsvärken nu när det ändå har varit för kallt ute för att träna.

DSCN1433
Vi åkte som vanligt på Gustavsvik golfbana i Örebro och det gick sakta men säkert framåt för min del. Eller inte helt säkert, blev nämligen påkörd bakifrån av en fartdåre men det gick bra! Man ska vara med om mycket!
DSCN1429
DSCN1434

Nästa gång vi åker längdskidor ska jag öva mer teknik. Nu har jag lärt mig att åka framåt. Något positivt!
Kram / Emelie

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *