Morgontur i soluppgången!

Hej!

I morse vaknade jag av mig själv strax innan kl 8.00. Utvilad och redo för att fånga dagen. Fåglarna kvittrade utanför sovrumsfönstret och solen sken som om lampan vore tänd. Jag bestämde mig helt enkelt för att starta dagen på bästa sätt. Nämligen med en cykeltur runt Tysslingen. Det var +14 grader och sol. Det var endast jag och några andra cyklister ute och inte en enda bil så långt ögat kunde nå. Så underbart! Hästarna och kossorna stod och betade och hälsade så glatt när jag cyklade förbi. Stannade till efter vägen och andades in frisk luft och njöt av lugnet och fridfullheten hästarna spred.

En hare kikade fram på en åker och fåglarna flög så nära att det kändes som att de landade på min ryggsäck.

Väl hemma väntade sambon med en brakfrukost. Åh, vilken bra start det blev på denna söndag!

Ta hand om Er! Kram / Emelie

DCIM100GOPRO

DCIM100GOPRO

DCIM100GOPROKlockan stannade på 36,5 km på tiden 1:27:11.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *