Promenad rund Stora Axsjön, Kilsbergen!

Hej! Vad härligt att snön fortfarande ligger kvar och att det i detta nu faller snö!

På trettondagen var det -18 grader. Jag och sambon tog bilen till Kilsbergen för en promenad. Vi bestämde oss för att gå runt Stora Axsjön. Riktigt kallt var det ute. Så kallt att både kameran och mobiltelefonen la av mitt ute i skogen pga av kylan. Men några bilder fick vi trots allt.

DSCN1347

DSCN1361
DSCN1378
DSCN1411
Det är riktigt fint runt Stora Axsjön! Första gången vi gick runt den sjön och vi sa det till varandra att det får bli en till promenad där sommartid!

DSCN1422
När vi hade gått runt nästan hela sjön stannade vi till vid ett vindskydd och gjorde upp en eld. Vi hade med oss matsäck, äggmackor och varm O’boy. Så mysigt att sitta framför en eld och värma sig med varm O’boy. Smörgåsarna jag hade gjorde hade fryst. Så vi åt även en fryst smörgås med fryst ägg på. Ilade lagomt i tänderna innan jag bestämde mig för att kasta min macka till någon som behövde den mer än jag. När vi hade fikat färdigt hade det hunnit bli kolsvart ute men som tur var hade jag med mig min pannlampa som fick lysa upp den sista biten till bilen.

IMG_7841
En tur vi rekommenderar andra att göra. 🙂
Kram / Emelie

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *