Skotersafari i Sälen!

IMG_8799

IMG_8804

IMG_8813

IMG_8826

IMG_8835

IMG_8817

Hej!

I söndags innan vi åkte hem från Sälen så åkte vi skotersafari i Hundfjället. Jätteläskigt! Förra året när jag åkte skoter för första gången så tyckte jag att det var supersvårt men då hade jag feber och var jättesvag i kroppen. Jag trodde att det var därför jag tyckte att det var så jobbigt att köra. Men det var minst lika jobbigt att köra nu i söndags, om inte värre. Denna gång var det en mer avancerad körning och det var mycket åkande på slingriga vägar i skogen. Upp och ner, ner och upp. Snäva kurvor och branta backar. MEN! Efter mycket om och men kom vi upp på Sälenfjällens högsta topp. Vilken magisk utsikt!

När vi var på väg ner igen så stannade vi och fika i en mysig stuga. Jag matade en Lavskrika och vi myste i lugnet med nygräddade våfflor. När vi skulle åka hem höll jag och mamma på att välta över ett stup. Skoterguiden blev så chockad att han inte fick ur sig ett ord. Resten är historia. Vi lever!

Ta hand om er! Kram / Emelie

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *